ძეხვეულის შემოწმების შედეგები

აქ შეჯამებულია 2011 წლიდან ჩვენს მიერ ძეხვეულის შემოწმების შედეგები[break]:

სტატიაში მითითებულ მეწარმეებსვთხოვთ გაეცნონ ამ ინფორმაციას.

უვნებლობის მახასიათებლები:

ხარისხის მახასიათებლები[CIT=უკეთესი ხარისხისაა ის ძეხვეული, რომელშიც მეტია ცილა (მაგრამ არა კოლაგენი/ჟელატინი ან სოიოს ცილა) და ნაკლებია სახამებელი](*)[/CIT]:

,ტარიელი   10:08:52 2014-04-13  უპასუხე   
ვერააერი ვერ გავიგე-ხან კარგია ხან დაბინძურებული
თამარ, CSRDG   11:51:54 2014-04-14  უპასუხე   
ტარიელ პირველ რიგში ამ სტატიაში განთავსებული ყველა ინფორმაცია ძველია და მას არანაირი სარგებლის მოტანა არ შეუძლია, რადგან სავარაუდოდ ამ პროდუქტებში სიტუაცია შეიცვლებოდა. მეორეს მხრივ, ი რათქმაუნდა, შემოწმებები სხვადასხვა დროს მიმდინარეობდა, შეძენაც ერთიდაიმავე პროდუქტის სხვადასხვა მაღაზიაში ხდებოდა, აქედან გამომდინარე პროდუქტი ხან დაბიძნურებული აღმოჩნდა, ხან არა. ბევრი იყო შემთხვევა, რომ მეწრამემ გამოასწორა თავის ნაწარმი და დარღვევა არ შეგვხვედრია. დღეისათვის უფრო ახალი და ზუსტი ინფორმაცია ნახეთ ახალ ამბებში

დავითი   15:01:31 2012-11-20  უპასუხე   
ძალიან სასარგებლო საიტია, უამრავი მავნე პროდუქტი იყიდება და იწამლება მოსახლეობა.