
|
სულ ნიუსები: 21
2018 წლის 7 იანვარს მომხმარებელმა თხოვნით მოგვმართა შეგვემოწმებინა მაღაზია „ორ ნაბიჯში“ გასაყიდი „შპს წიფორა სამცხეს“ წარმოებული იმერული ყველი. მომხმარებელს ეჭვი ჰქონდა, რომ პროდუქტი არ არის ნატურალური რძისგან დამზადებული.
2018 წლის 11 იანვარს მაღაზია „ორი ნაბიჯის“ ერთ-ერთ ფილიალში (ქ. თბილისი, იონა ვაკელის 18) შევიძინეთ შპს „სამცხე წიფორას“ მიერ დამზადებული „ყველი იმერული მარილიანი“ და ჩავაბარეთ ორ ლაბორატორიაში: საერთო ცხიმში რძის ცხიმის შემცველობის განსასაზღვრად და პროდუქტში რძის ფხვნილის შემცველობის დასადგენად.

ლაბორატორიებიდან მიღებული პასუხების მიხედვით: ყველის საერთო ცხიმში რძის ცხიმის შემცველობა 99,1% იყო, ხოლო რძის ფხვნილი პროდუქტში არ აღმოჩნდა.
| |
print version
17:31:25 2018-01-29
|
|


 |
|
 |
|
| |
 კოლიბაქტერიები სურსათის ფეკალური დაბინძურების ინდიკატორია
2012-09-05
|
| |
 საოჯახო ნაყინების "ბარამბო" "გურჯაანი" და "თოლია" განმეორებითმა შემოწმებამ აჩვენა რომ
2013-06-10
|
| |
 პროდუქტის მიკრობიოლოგიური და ორგანოლეპტიკური მახასიათებლები ნორმაშია
2015-03-06
|
| |
 მიკრობიოლოგიური დაბინძურება არ აღმოჩნდა
2015-08-12
|
| |
 მინერალური წყლები ფალსიფიცირებული არ არის
2014-12-19
|
| |
 ქათამი საღია. წარმოების თარიღი მითითებული არ აქვს
2014-12-16
|
| |
 პროდუქტი რძის ცხიმს პრაქტიკულად არ შეიცავს
2014-12-05
|
| |
 პროდუქტის მიკრობიოლოგიური და ორგანოლეპტიკური მახასიათებლები ნორმაშია
2015-01-28
|
| |
 პროდუქტი ლაბორატორიულად შემოწმდა
2017-08-01
|
| |
 სურსათის ეროვნულ სააგენტოში ინსპექტორების ნაკლებობაა, ხოლო მათი ხელფასები უფრო დაბალია,
2019-09-17
|
| |
 სამინისტროსაგან მოვითხოვთ უზრუნველყოს, რომ სურსათის ეროვნულმა სააგენტომ მოსახლეობას დროული და
2018-02-19
|
| |
 ევროკავშირში სურსათის მარეგულირებელი ძირითადი რეგულაციების ჩამონათვალი და ბმულები
2013-04-17
|
| |
 რძის ცხიმის შემცველობა პროდუქტში 4%-დან 83%-მდე მერყეობს
2014-11-28
|
| |
 პროდუქტის საერთო ცხიმში რძის ცხიმის შემცველობა 99,1% აღმოჩნდა
2017-02-01
|
| |
 მიკრობიოლოგიური პარამეტრები ნორმაშია
2015-03-31
|
| |
 გმირ კურსანტთა ქუჩაზე წყალი ნორმაშია
2014-05-28
|
| |
 სულგუნის საერთო ცხიმში რძის ცხიმის შემცველობა 99,4% აღმოჩნდა
2015-07-10
|
| |
 ე.წ. "ასპინძის ქარხნის კარაქი" კარაქი არაა.
2014-03-12
|
| |
 შემოწმდა ასაწონი ხიზილალა. შემოწმებული მიკრობიოლოგიური მაჩვენებლები ნორმაშია
2013-12-23
|
| |
 ჩვენი მორიგი გამარჯვება სასამართლოში
2017-12-26
|
| |
 "ლუკა პოლარე"-ს და "მაკდონალდის" ჩამოსასხმელი ნაყინების მიკრობიოლოგიური პარამეტრები ნორმაში აღმოჩნდა
2013-06-20
|
| |
![]() ორი ლაბორატორიის დასკვნით გურჯაანის და იოლის ნაყინები დაბინძურებულია
2012-12-13
|
| |
 ასაწონი კარაქი "ვალიო" ნამდვილი კარაქია
2014-04-02
|
| |
 ქათმის სოსისში მიკრობიოლოგიური პარამეტრები ნორმაში აღმოჩნდა
2014-06-26
|
| |
 პროდუქტში შემავალი ცხიმი მთლიანად რძის ცხიმია
2015-12-23
|
| |
 რამდენად სანდოა მსოფლიო ბრენდების პროდუქცია?
2017-10-03
|
| |
 საშაურმე რეგისტრირებული არ იყო სურსათის ბიზნეს-ოპერატორად და დაჯარიმდა
2014-06-26
|
| |
 პროდუქტში შემავალი ცხიმი მთლიანად რძის ცხიმია
2016-07-18
|
| |
 გურჯაანის ნაყინი მართლაც შეიცავს ნაღების კარაქს
2012-08-08
|
| |
 პროდუქტი საშიშ ბაქტერიებს არ შეიცავს
2014-01-14
|
| |
 შემოწმდა მზა კერძები კაფე "ნიკალადან". მიკრობიოლოგიური პარამეტრები ნორმაშია.
2013-12-18
|
| |
 მომხარებლების მოწმავლის ფაქტზე შემოწმდა კაფე "კანაპე", შემოწმებული პროდუქტები ნორმაშია
2014-08-18
|
| |
 პროდუქტის ორგანოლეპტიკური მახასიათებლები ნორმაშია
2015-03-24
|
| |
 შემოწმდა "მონასტრის ბარაქას" კარაქი, ხაჭო და არაჟანი. არც ერთი მათგანი
2014-02-04
|
| |
 ხიზილალის ორგანოლეპტიკური და მიკრობიოლოგიური პარამეტრები ნორმაშია
2014-04-14
|
| |
 ყველზე დაკრულ ორ ქართულ ეტიკეტში სხვადასხვა ვარგისიანობის ვადაა მითითებული
2014-05-22
|
| |
 პროდუქტის შემოწმებული პარამეტრები ნორმაშია
2018-06-04
|
| |
 შეგიძლიათ გაეცნოთ თქვენთვის საინტერესო საწარმოებისა და პროდუქტების შემოწმების შედეგებს
2018-11-29
|
| |
 „სპარში“ ვადაგასული ყველი იყიდებოდა. ამასთანავე, პროდუქტის ეტიკეტი არ აწვდის მომხმარებელს
2019-06-26
|
| |
 ცხოველური წარმოშობის სურსათის უვნებლად მომზადებას განსაკუთრებული ჰიგიენა სჭირდება
2013-10-05
|
| |
 ყველი ძველი არ არის
2014-02-04
|
| |
 კარაქი "ტიფლისი ნაღების 82,5%" ნამდვილი კარაქია
2014-04-15
|
| |
![]() სურსათის ეროვნული სააგენტოს მიერ 2017 წლის ზაფხულში ინსპექტირებული საწარმოები
2017-11-02
|
| |
 ყველი ხაჭოზე სასარგებლოა
2012-04-17
|
| |
 პროდუქტი მოხმარებისათვის უვარგისი აღმოჩნდა
2017-10-03
|
| |
 მომხარებლის საჩივარი დადასტურდა -"ნუგეშის" ხაჭოზე შეფუთვიდან გადასული საღებავი
2014-01-28
|
| |
 პროდუქტი გაფუჭებული აღმოჩნდა
2019-04-10
|
| |
 ლაბორატორიის დასკვნით, პროდუქტი შეესაბამება სტანდარტით გათვალისწინებულ მოთხოვნებს.
2019-10-02
|
| |
 პროდუქტში რძის ცხიმის შემცველობა ნორმაშია.
2014-05-23
|
| |
 მაწონი, იოგურტი, კეფირი, არაჟანი, ხაჭო რძემჟავა პროდუქტებია
2012-02-14
|
| |
 პროდუქტის ორგანოლეპტიკური პარამეტრები ნორმაშია, მაგრამ, სავარაუდოდ, ყველი არ არის
2017-11-07
|
| |
 პრობლემებად რჩება სურსათის დაბინძურება ვეტერინარული პრეპარატების ნარჩენებითა და ჰიგიენის ნორმების
2018-02-20
|
| |
 ცხენისა და ვირის ხორცის შემცველობა არ გამოვლენილა
2018-06-18
|
| |
 ეკო-ფუდის რძე ნამდვილი რძე არ არის. მოწმდება სხვა რძეებიც.
2014-02-20
|
| |
 ყველში კოლიფორმები აღმოჩნდა
2014-10-21
|
| |
 შაურმა "პანეტერიიდან" მიკრობიოლოგიურად დაბინძურებული აღმოჩნდა
2013-06-07
|
| |
 შემწომებამ დარღვევა არ გამოავლინა
2016-12-15
|
| |
 შემოწმდა ნაყინი "გურჯაანის" საოჯახო და ჭიქის ნაყინები. შედეგები ერთმანეთისგან განსხვავებულია.
2014-07-09
|
| |
 ორი ნაყინი დაბინძურებული აღმოჩნდა
2015-07-27
|
| |
 შემოწმებული პარამეტრები ნორმაშია
2015-07-21
|
| |
 "წნორის ქარხნის" მაღაზიის ხაჭო და არაჟანი ნამდვილი რძის პროდუქტი არ
2014-03-12
|
| |
 ნახეთ თქვენთვის საინტერესო სურსათის, საწარმოების, კვების ობიექტების, საბავშვო ბაღების ბუფეტების
2018-07-20
|
| |
 ლაბორატორიული დასკვნების მიხედვით, პროდუქტი რძითაა დამზადებული, რძის ფხვნილის გარეშე.
2018-01-29
|
| |
 საჩივარი არ დადასტურდა
2016-03-09
|
| |
 პროდუქტის ეტიკეტმა შესაძლოა შეცდომაში შეიყვანოს მომხმარებელი
2019-06-18
|
| |
 ყველი დაბინძურებულია კოლიფორმებით
2015-05-25
|
| |
 პროდუქტები შემოწმდა ცხიმოვან ფაზაში რძის ცხიმის შემცველობაზე
2015-12-09
|
| |
![]() საქართველოს კანონმდებლობა არ კრძალავს რძის ფხვნილის გამოყენებას ყველის დასამზადებლად
2012-06-20
|
| |
 პროდუქტი ნამდვილი კარაქია
2016-02-09
|
| |
 "ზელანდიური" ასაწონი კარაქი ნამდვილი კარაქი აღმოჩნდა
2014-06-17
|
| |
 შეგიძლიათ გაეცნოთ თქვენთვის საინტერესო საწარმოების (მათ შორის, კვების ობიექტების, საბავშვო
2019-07-17
|
| |
 პროდუქტის მიკრობიოლოგიური და ორგანოლეპტიკური პარამეტრები ნორმაშია
2015-03-05
|
| |
 კარტოფილის პელმენი "დარიალი" კოლიფორმებით დაბინძურებული აღმოჩნდა
2014-08-18
|
| |
![]() საქართველოში არსებული პრობლემები.
წერილი გარემოს დაცვისა და სოფლის მეურნეობის მინისტრს
2018-08-02
|
| |
 პროდუქტში სპილენძის გადაჭარბებული რაოდენობა აღმოჩნდა
2015-05-25
|
| |
 პროდუქტების მახასიათებლები ნორმაშია
2015-03-06
|
| |
 რა მიკრობიოლოგიურ მოთხოვნებს უნდა აკმაყოფილებდეს ცხოველური წარმოშობის სურსათი ევროპაში
2013-10-04
|
| |
 სოფლის რძე უფრო სასარგებლოა, მაგრამ მისი არჩევა რთულია
2011-10-23
|
| |
 გაეცანით თქვენთვის საინტერესო საწარმოებისა და პროდუქციის შემოწმების შედეგებს
2019-04-18
|
| |
 პროდუქტებს სიძველის გემო და, სავარაუდოდ, ნავთობპროდუქტების არომატი აღენიშნებათ
2017-07-04
|
| |
 დარღვევა არ გამოვლინდა
2019-02-18
|
| |
 პროდუქტი ნორმებს აკმაყოფილებს
2015-08-11
|
| |
 პროდუქტის ორგანოლეპტიკური პარამეტრები ნორმაში აღმოჩნდა
2017-11-07
|
| |
 მიკრობიოლოგიური პარამეტრები შემოწმდა ეკო-ფუდის და სანტეს დაფასოებულ ყველში. ორივე პროდუქტი
2013-06-12
|
| |
 პროდუქტი ნამდვილი რძისგანაა დამზადებული
2015-01-28
|
| |
 ე.წ. "ნინოწმინდის კარაქი" კარაქი არ არის.
2014-03-27
|
| |
 "სანტინო ნაღების კარაქი 72,5%" ნამდვილი კარაქია
2014-05-01
|
| |
 განმეორებით შემოწმდა ბარამბო, თოლია და გურჯაანი საოჯახო, პლასტმასის შეფუთვის ნაყინები.
2014-06-04
|
| |
 შაურმა მიკრობიოლოგიურად დაბინძურებული აღმოჩნდა
2014-05-13
|
| |
![]() მსოფლიოში ყველის 2000-მდე სახეობაა რეგისტრირებული
2012-04-04
|
| |
 პროდუქტში რძის ცხიმი 98.7%-ია
2016-04-27
|
| |
 კვლევის შედეგები დაეჭვების საფუძველს იძლევა
2016-01-14
|
| |
![]() პროდუქტის მაჩვენებლები ნორმაშია
2012-10-12
|
| |
 ხეთაგუროვის ქუჩაზე მდებარე მაღაზიაში ობიანი ნამცხვარი "ტკბილი ქვეყანა" იყიდებოდა
2014-06-16
|
| |
 როგორ ვიცნოთ საღი ხორცი
2012-10-09
|
| |
 "მილკო"-ს ზოგი არაჟანი ნამდვილია, ზოგი - არა.
2015-03-02
|
| |
 არაჟანში 99.4% რძის ცხიმი და 0% სახამებელია
2016-02-22
|
| |
 რძის პროდუქტები სასარგებლო და ადვილად ასათვისებელ ცხიმს - რძის ცხიმს
2012-03-13
|
| |
 ორივე ყველს არასრული ეტიკეტი აღმოაჩნდა
2016-04-04
|
| |
 მოცემული პროდუქტი ყველი არ არის
2017-04-18
|
| |
 "შატილი ნაღების კარაქი 82%" ნამდვილი კარაქი აღმოჩნდა
2014-03-27
|
| |
 ზოგიერთ სპრედში ტრანსცხიმების მაღალი შემცველობა აღმოჩნდა
2015-05-29
|
| |
![]() ნაყინი ვადაგასული და დაბინძურებული აღმოჩნდა
2013-05-17
|
| |
 ევროკავშირში სასურსათო ბიზნესი აუცილებლად უნდა იყოს რეგისტრირებული, იცავდეს ზოგადი ჰიგიენის
2013-09-19
|
| |
![]() სურსათის ეროვნულმა სააგენტომ ინფორმაციის გავრცელების პრაქტიკა შესაბამისობაში უნდა მოიყვანოს საქართველოს
2017-07-13
|
| |
 ჯემი ამჟავებული არ არის
2015-05-22
|
| |
 ნამცხვარში "შუ" კოლიფორმები აღმოჩნდა
2015-03-06
|
| |
 პროდუქტი კარაქი არ არის
2015-04-27
|
| |
 შემოწმებული პური დაობებული არ იყო.
2014-08-18
|
| |
![]() ცხრა შემოწმებული ნაყინიდან ხუთი დაბინძურებულია სუფთა იყო
2012-12-14
|
| |
 ყველის ცხიმში რძის ცხიმის შემცველობა 98,9% აღმოჩნდა
2015-12-23
|
| |
 სურსათის უვნებლობის უზრუნველყოფის თანამედროვე მეთოდი ასტრონავტებისათვის საკვების შემუშავების პროცესში იღებს
2013-09-29
|
| |
 პროდუქტი უსაფრთხოა და უცხო გემო არ აქვს
2015-08-11
|
| |
 პროდუქტი დაძველებული არ არის
2015-06-09
|
| |
 სურსათის ტყვიით დაბინძურების წყაროების გამოვლენა, სურსათის ეროვნული სააგენტოს რეაგირება მავნე
2019-03-28
|
| |
 ტრანსცხიმების შემცველობა ზოგ პროდუქტში ძალზე მაღალია
2015-07-13
|
| |
 კარფური „რძის შემცველ პროდუქტს“ მომხმარებელს „იმერული ყველის“ დასახელებით სთავაზობდა
2019-11-06
|
| |
 პროდუქტი დაბინძურებულია. სუსტი იმუნიტეტის ადამიანებს ვურჩევთ მოერიდონ!
2015-08-20
|
| |
![]() შემოწმდა სოსისებში სახამებლის, ჟელატინის და სოიოს ცილის შემცველობა
2012-08-20
|
| |
 სამივე კარაქი რძის ცხიმზეა დამზადებული
2016-11-22
|
| |
![]() სურსათის ეროვნული სააგენტო კვლავ არ ახდენს მოსახლეობის დროულ ინფორმირებას ბაზარზე
2017-10-19
|
| |
 ევროკავშირში რძის პროდუქტის დასახელებით მხოლოდ ნამდვილი რძისგან დამზადებული პროდუქტები შეიძლება
2014-06-23
|
| |
 შპს "მოდებაძე და კომპანია"-ს ასაწონი კარაქი ნამდვილი კარაქია.
2014-04-14
|
| |
 პროდუქტში მიკრობიოლოგიური დაბინძურება აღმოჩნდა
2015-04-27
|
| |
 ნაყინის მიკრობიოლოგიური პარამეტრები ნორმაშია
2014-06-26
|
| |
 პროდუქტში რძის ფხვნილი აღმოჩნდა
2019-10-08
|
| |
 ავსტრიულ პურშში "გრანოსი" კარტოფილის დაავადება არ აღმოჩნდა
2014-05-28
|
| |
 პროდუქტის ეტიკეტზე შენახვის ორი, განსხვავებული ვადაა მითითებული
2018-09-25
|
| |
![]() მეწარმემ ალტერნატიული შემოწმება ჩაატარა
2015-10-23
|
| |
 ევროკავშირის სურსათის ძირითადი კანონის შინაარსის აღწერა
2013-09-17
|
| |
 პროდუქტს ორი ერთმანეთისგან განსხვავებული ეტიკეტი აქვს
2017-02-07
|
| |
 "არაჟანი" მილკო სახამებელზეა დამზადებული
2015-06-29
|
| |
 "მარშეს" და "ლიდერფუდის" ძეხვეულში აღმოჩნდა სოიოს ცილა, თუმცა ეტიკეტზე ეს
2015-08-26
|
| |
 პროდუქტი ნორმებს აკმაყოფილებს
2016-01-11
|
| |
 პროდუქტის მიკრობიოლოგიური პარამეტრები ნორმაშია
2014-10-20
|
| |
![]() ნაყინებში კოლიბაქტერიებია
2012-12-14
|
| |
 არაჟნის დასახელებით იყიდებოდა მცენარეული ცხიმის შემცველი პროდუქტი
2019-02-26
|
| |
![]() სასმელი წყალი სუფთაა
2012-11-19
|
| |
 "არაჟანი სვანური" მცენარეული ცხიმს შეიცავს
2015-02-23
|
| |
 კარაქის ორგანოლეპტიკური მახასიათებლები ნორმაშია და პროდუქტის ცხიმში რძის ცხიმის წილი
2014-10-17
|
| |
 ქართული ლაბორატორიის დასკვნა ლატვიის ლაბორატორიამ არ დაადასტურა
2016-03-15
|
| |
![]() სურსათის ეროვნულ სააგენტოს უჭირს სურსათის დაბინძურების მიზეზების გამოვლენა
2018-02-06
|
| |
 შემოწმებული პარამეტრები ნორმაშია
2015-10-06
|
| |
 შემოწმდა "სოფლის ნობათი" და "სანტინო". ორივე რძე ნამდვილია
2014-03-13
|
| |
 სოფლის ნობათის და სამგორის კარაქი ნამდვილი კარაქია
2014-03-19
|
| |
 ლაბორატორიული კვლევის თანახმად, პროდუქტი ხაჭოდ არ შეიძლება ჩაითვალოს, ვინაიდან მცენარეულ
2019-02-22
|
| |
 მსოფლიო სავაჭრო ორგანიზაციის და კოდექს ალიმენტარიუსის მიდგომა სურსათის უვნებლობისადმი
2013-10-01
|
| |
 ევროკავშირში სურსათის ყველა საწარმო, დისტრიბუტორი, რესტორანი, მაღაზია ვალდებულია ჰიგიენის მოთხოვნები
2013-09-20
|
| |
 15 რძის პროდუქტიდან მხოლოდ ხუთი აღმოჩნდა ნამდვილი.
2013-12-27
|
| |
 რძე ამჟავებული არ აღმოჩნდა
2015-07-10
|
| |
 სურსათის ეროვნული სააგენტოს ცნობით პროდუქტის მიკრობიოლოგიური მაჩვენებლები ნორმაშია.
2014-06-26
|
| |
 პროდუქტის მიკრობიოლოგიური პარამეტრები ნორმაშია
2014-10-21
|
| |
 აღმოჩნდა ობის სოკო
2015-05-21
|
| |
 შემოწმებული სამი პროდუქტიდან მხოლოდ ერთი აღმოჩნდა კარაქი
2017-02-28
|
| |
 რძეზე დამზადებული ნაყინისთვის დადგენილი ნორმები დაცულია
2015-06-05
|
| |
![]() შაურმა დაბინძურებულია კოლიბაქტერიებით
2013-04-11
|
| |
 შესქელებული რძეში რძის ცხიმის შემცველობა მითითებულზე 50-ჯერ ნაკლები იყო. მეწარმე
2014-06-19
|
| |
 პროდუქტი მიკრობიოლოგიურ მოთხოვნებს არ აკმაყოფილებს.
2014-04-10
|
| |
 ლაბორატორიულად შემოწმდა მაღაზია "ფრესკო"-ში გასაყიდი ერთერთი შაშხი. პროდუქტში შემოწმებული ყველა
2013-11-27
|
| |
 აიკრძალა რძის ნაწარმის დასახელებების გამოყენება სუროგატულ პროდუქტებზე
2013-12-10
|
|
|
 |
|
 |
|