
|
სულ ნიუსები: 20
2018 წლის 7 იანვარს მომხმარებელმა თხოვნით მოგვმართა შეგვემოწმებინა მაღაზია „ორ ნაბიჯში“ გასაყიდი „შპს წიფორა სამცხეს“ წარმოებული იმერული ყველი. მომხმარებელს ეჭვი ჰქონდა, რომ პროდუქტი არ არის ნატურალური რძისგან დამზადებული.
2018 წლის 11 იანვარს მაღაზია „ორი ნაბიჯის“ ერთ-ერთ ფილიალში (ქ. თბილისი, იონა ვაკელის 18) შევიძინეთ შპს „სამცხე წიფორას“ მიერ დამზადებული „ყველი იმერული მარილიანი“ და ჩავაბარეთ ორ ლაბორატორიაში: საერთო ცხიმში რძის ცხიმის შემცველობის განსასაზღვრად და პროდუქტში რძის ფხვნილის შემცველობის დასადგენად.

ლაბორატორიებიდან მიღებული პასუხების მიხედვით: ყველის საერთო ცხიმში რძის ცხიმის შემცველობა 99,1% იყო, ხოლო რძის ფხვნილი პროდუქტში არ აღმოჩნდა.
| |
print version
17:31:25 2018-01-29
|
|


 |
|
 |
|
| |
 ევროკავშირში სურსათის ყველა საწარმო, დისტრიბუტორი, რესტორანი, მაღაზია ვალდებულია ჰიგიენის მოთხოვნები
2013-09-20
|
| |
 პრობლემებად რჩება სურსათის დაბინძურება ვეტერინარული პრეპარატების ნარჩენებითა და ჰიგიენის ნორმების
2018-02-20
|
| |
 მოცემული პროდუქტი ყველი არ არის
2017-04-18
|
| |
 შემოწმებული პური დაობებული არ იყო.
2014-08-18
|
| |
 ლაბორატორიული დასკვნების მიხედვით, პროდუქტი რძითაა დამზადებული, რძის ფხვნილის გარეშე.
2018-01-29
|
| |
 ზოგიერთ სპრედში ტრანსცხიმების მაღალი შემცველობა აღმოჩნდა
2015-05-29
|
| |
 "სანტინო ნაღების კარაქი 72,5%" ნამდვილი კარაქია
2014-05-01
|
| |
 ორი ნაყინი დაბინძურებული აღმოჩნდა
2015-07-27
|
| |
 "მილკო"-ს ზოგი არაჟანი ნამდვილია, ზოგი - არა.
2015-03-02
|
| |
 რძეზე დამზადებული ნაყინისთვის დადგენილი ნორმები დაცულია
2015-06-05
|
| |
 შემწომებამ დარღვევა არ გამოავლინა
2016-12-15
|
| |
 15 რძის პროდუქტიდან მხოლოდ ხუთი აღმოჩნდა ნამდვილი.
2013-12-27
|
| |
 პროდუქტის საერთო ცხიმში რძის ცხიმის შემცველობა 99,1% აღმოჩნდა
2017-02-01
|
| |
 შემოწმდა "სოფლის ნობათი" და "სანტინო". ორივე რძე ნამდვილია
2014-03-13
|
| |
 "შატილი ნაღების კარაქი 82%" ნამდვილი კარაქი აღმოჩნდა
2014-03-27
|
| |
 ცხოველური წარმოშობის სურსათის უვნებლად მომზადებას განსაკუთრებული ჰიგიენა სჭირდება
2013-10-05
|
| |
 კოლიბაქტერიები სურსათის ფეკალური დაბინძურების ინდიკატორია
2012-09-05
|
| |
 პროდუქტის მიკრობიოლოგიური და ორგანოლეპტიკური მახასიათებლები ნორმაშია
2015-01-28
|
| |
 შემოწმებული პარამეტრები ნორმაშია
2015-07-21
|
| |
 პროდუქტი უსაფრთხოა და უცხო გემო არ აქვს
2015-08-11
|
| |
 ეკო-ფუდის რძე ნამდვილი რძე არ არის. მოწმდება სხვა რძეებიც.
2014-02-20
|
| |
 პროდუქტში შემავალი ცხიმი მთლიანად რძის ცხიმია
2016-07-18
|
| |
 არაჟანში 99.4% რძის ცხიმი და 0% სახამებელია
2016-02-22
|
| |
![]() საქართველოს კანონმდებლობა არ კრძალავს რძის ფხვნილის გამოყენებას ყველის დასამზადებლად
2012-06-20
|
| |
 სოფლის რძე უფრო სასარგებლოა, მაგრამ მისი არჩევა რთულია
2011-10-23
|
| |
 კარტოფილის პელმენი "დარიალი" კოლიფორმებით დაბინძურებული აღმოჩნდა
2014-08-18
|
| |
 შემოწმებული პარამეტრები ნორმაშია
2015-10-06
|
| |
![]() სურსათის ეროვნული სააგენტოს მიერ 2017 წლის ზაფხულში ინსპექტირებული საწარმოები
2017-11-02
|
| |
 შემოწმდა მზა კერძები კაფე "ნიკალადან". მიკრობიოლოგიური პარამეტრები ნორმაშია.
2013-12-18
|
| |
![]() შაურმა დაბინძურებულია კოლიბაქტერიებით
2013-04-11
|
| |
 აიკრძალა რძის ნაწარმის დასახელებების გამოყენება სუროგატულ პროდუქტებზე
2013-12-10
|
| |
 შპს "მოდებაძე და კომპანია"-ს ასაწონი კარაქი ნამდვილი კარაქია.
2014-04-14
|
| |
![]() სამინისტროსაგან მოვითხოვთ უზრუნველყოს, რომ სურსათის ეროვნულმა სააგენტომ მოსახლეობას დროული და
2018-02-19
|
| |
 პროდუქტი დაძველებული არ არის
2015-06-09
|
| |
 ნახეთ თქვენთვის საინტერესო სურსათის, საწარმოების, კვების ობიექტების, საბავშვო ბაღების ბუფეტების
2018-07-20
|
| |
 კარაქის ორგანოლეპტიკური მახასიათებლები ნორმაშია და პროდუქტის ცხიმში რძის ცხიმის წილი
2014-10-17
|
| |
![]() მსოფლიოში ყველის 2000-მდე სახეობაა რეგისტრირებული
2012-04-04
|
| |
 პროდუქტი ნამდვილი რძისგანაა დამზადებული
2015-01-28
|
| |
 პროდუქტი ნორმებს აკმაყოფილებს
2015-08-11
|
| |
 ცხენისა და ვირის ხორცის შემცველობა არ გამოვლენილა
2018-06-18
|
| |
![]() საქართველოში არსებული პრობლემები.
წერილი გარემოს დაცვისა და სოფლის მეურნეობის მინისტრს
2018-08-02
|
| |
 პროდუქტის მიკრობიოლოგიური და ორგანოლეპტიკური მახასიათებლები ნორმაშია
2015-03-06
|
| |
 სურსათის უვნებლობის უზრუნველყოფის თანამედროვე მეთოდი ასტრონავტებისათვის საკვების შემუშავების პროცესში იღებს
2013-09-29
|
| |
 რძე ამჟავებული არ აღმოჩნდა
2015-07-10
|
| |
 პროდუქტში სპილენძის გადაჭარბებული რაოდენობა აღმოჩნდა
2015-05-25
|
| |
 "ლუკა პოლარე"-ს და "მაკდონალდის" ჩამოსასხმელი ნაყინების მიკრობიოლოგიური პარამეტრები ნორმაში აღმოჩნდა
2013-06-20
|
| |
 პროდუქტები შემოწმდა ცხიმოვან ფაზაში რძის ცხიმის შემცველობაზე
2015-12-09
|
| |
 კარაქი "ტიფლისი ნაღების 82,5%" ნამდვილი კარაქია
2014-04-15
|
| |
 "წნორის ქარხნის" მაღაზიის ხაჭო და არაჟანი ნამდვილი რძის პროდუქტი არ
2014-03-12
|
| |
 მინერალური წყლები ფალსიფიცირებული არ არის
2014-12-19
|
| |
![]() ნაყინებში კოლიბაქტერიებია
2012-12-14
|
| |
![]() სურსათის ეროვნულ სააგენტოს უჭირს სურსათის დაბინძურების მიზეზების გამოვლენა
2018-02-06
|
| |
 ასაწონი კარაქი "ვალიო" ნამდვილი კარაქია
2014-04-02
|
| |
 გმირ კურსანტთა ქუჩაზე წყალი ნორმაშია
2014-05-28
|
| |
 შემოწმდა ასაწონი ხიზილალა. შემოწმებული მიკრობიოლოგიური მაჩვენებლები ნორმაშია
2013-12-23
|
| |
 ყველის ცხიმში რძის ცხიმის შემცველობა 98,9% აღმოჩნდა
2015-12-23
|
| |
 მსოფლიო სავაჭრო ორგანიზაციის და კოდექს ალიმენტარიუსის მიდგომა სურსათის უვნებლობისადმი
2013-10-01
|
| |
 პროდუქტის მიკრობიოლოგიური და ორგანოლეპტიკური პარამეტრები ნორმაშია
2015-03-05
|
| |
![]() პროდუქტის მაჩვენებლები ნორმაშია
2012-10-12
|
| |
![]() სურსათის ეროვნულმა სააგენტომ ინფორმაციის გავრცელების პრაქტიკა შესაბამისობაში უნდა მოიყვანოს საქართველოს
2017-07-13
|
| |
 საოჯახო ნაყინების "ბარამბო" "გურჯაანი" და "თოლია" განმეორებითმა შემოწმებამ აჩვენა რომ
2013-06-10
|
| |
![]() მეწარმემ ალტერნატიული შემოწმება ჩაატარა
2015-10-23
|
| |
 ქათამი საღია. წარმოების თარიღი მითითებული არ აქვს
2014-12-16
|
| |
 ქათმის სოსისში მიკრობიოლოგიური პარამეტრები ნორმაში აღმოჩნდა
2014-06-26
|
| |
 შეგიძლიათ გაეცნოთ თქვენთვის საინტერესო საწარმოებისა და პროდუქტების შემოწმების შედეგებს
2018-11-29
|
| |
 ყველი დაბინძურებულია კოლიფორმებით
2015-05-25
|
| |
 ავსტრიულ პურშში "გრანოსი" კარტოფილის დაავადება არ აღმოჩნდა
2014-05-28
|
| |
 ყველი ძველი არ არის
2014-02-04
|
| |
 ე.წ. "ასპინძის ქარხნის კარაქი" კარაქი არაა.
2014-03-12
|
| |
 მიკრობიოლოგიური დაბინძურება არ აღმოჩნდა
2015-08-12
|
| |
![]() შემოწმდა სოსისებში სახამებლის, ჟელატინის და სოიოს ცილის შემცველობა
2012-08-20
|
| |
 პროდუქტის მიკრობიოლოგიური პარამეტრები ნორმაშია
2014-10-20
|
| |
 პროდუქტი საშიშ ბაქტერიებს არ შეიცავს
2014-01-14
|
| |
 ორივე ყველს არასრული ეტიკეტი აღმოაჩნდა
2016-04-04
|
| |
 პროდუქტებს სიძველის გემო და, სავარაუდოდ, ნავთობპროდუქტების არომატი აღენიშნებათ
2017-07-04
|
| |
 პროდუქტი მოხმარებისათვის უვარგისი აღმოჩნდა
2017-10-03
|
| |
 "ზელანდიური" ასაწონი კარაქი ნამდვილი კარაქი აღმოჩნდა
2014-06-17
|
| |
 განმეორებით შემოწმდა ბარამბო, თოლია და გურჯაანი საოჯახო, პლასტმასის შეფუთვის ნაყინები.
2014-06-04
|
| |
 პროდუქტის ორგანოლეპტიკური პარამეტრები ნორმაში აღმოჩნდა
2017-11-07
|
| |
 პროდუქტების მახასიათებლები ნორმაშია
2015-03-06
|
| |
 როგორ ვიცნოთ საღი ხორცი
2012-10-09
|
| |
 ევროკავშირის სურსათის ძირითადი კანონის შინაარსის აღწერა
2013-09-17
|
| |
 კვლევის შედეგები დაეჭვების საფუძველს იძლევა
2016-01-14
|
| |
 საჩივარი არ დადასტურდა
2016-03-09
|
| |
 ნაყინის მიკრობიოლოგიური პარამეტრები ნორმაშია
2014-06-26
|
| |
 ევროკავშირში სასურსათო ბიზნესი აუცილებლად უნდა იყოს რეგისტრირებული, იცავდეს ზოგადი ჰიგიენის
2013-09-19
|
| |
 საშაურმე რეგისტრირებული არ იყო სურსათის ბიზნეს-ოპერატორად და დაჯარიმდა
2014-06-26
|
| |
 მომხარებლების მოწმავლის ფაქტზე შემოწმდა კაფე "კანაპე", შემოწმებული პროდუქტები ნორმაშია
2014-08-18
|
| |
 შესქელებული რძეში რძის ცხიმის შემცველობა მითითებულზე 50-ჯერ ნაკლები იყო. მეწარმე
2014-06-19
|
| |
 პროდუქტში მიკრობიოლოგიური დაბინძურება აღმოჩნდა
2015-04-27
|
| |
 ხეთაგუროვის ქუჩაზე მდებარე მაღაზიაში ობიანი ნამცხვარი "ტკბილი ქვეყანა" იყიდებოდა
2014-06-16
|
| |
 ხიზილალის ორგანოლეპტიკური და მიკრობიოლოგიური პარამეტრები ნორმაშია
2014-04-14
|
| |
 ყველში კოლიფორმები აღმოჩნდა
2014-10-21
|
| |
 პროდუქტი ლაბორატორიულად შემოწმდა
2017-08-01
|
| |
 რძის ცხიმის შემცველობა პროდუქტში 4%-დან 83%-მდე მერყეობს
2014-11-28
|
| |
 ქართული ლაბორატორიის დასკვნა ლატვიის ლაბორატორიამ არ დაადასტურა
2016-03-15
|
| |
 პროდუქტი დაბინძურებულია. სუსტი იმუნიტეტის ადამიანებს ვურჩევთ მოერიდონ!
2015-08-20
|
| |
 რძის პროდუქტები სასარგებლო და ადვილად ასათვისებელ ცხიმს - რძის ცხიმს
2012-03-13
|
| |
 ჯემი ამჟავებული არ არის
2015-05-22
|
| |
 აღმოჩნდა ობის სოკო
2015-05-21
|
| |
 ყველზე დაკრულ ორ ქართულ ეტიკეტში სხვადასხვა ვარგისიანობის ვადაა მითითებული
2014-05-22
|
| |
 შემოწმდა "მონასტრის ბარაქას" კარაქი, ხაჭო და არაჟანი. არც ერთი მათგანი
2014-02-04
|
| |
 გურჯაანის ნაყინი მართლაც შეიცავს ნაღების კარაქს
2012-08-08
|
| |
 ყველი ხაჭოზე სასარგებლოა
2012-04-17
|
| |
 ე.წ. "ნინოწმინდის კარაქი" კარაქი არ არის.
2014-03-27
|
| |
 მიკრობიოლოგიური პარამეტრები შემოწმდა ეკო-ფუდის და სანტეს დაფასოებულ ყველში. ორივე პროდუქტი
2013-06-12
|
| |
 რა მიკრობიოლოგიურ მოთხოვნებს უნდა აკმაყოფილებდეს ცხოველური წარმოშობის სურსათი ევროპაში
2013-10-04
|
| |
 პროდუქტის ორგანოლეპტიკური მახასიათებლები ნორმაშია
2015-03-24
|
| |
 პროდუქტის მიკრობიოლოგიური პარამეტრები ნორმაშია
2014-10-21
|
| |
 პროდუქტში შემავალი ცხიმი მთლიანად რძის ცხიმია
2015-12-23
|
| |
 ევროკავშირში სურსათის მარეგულირებელი ძირითადი რეგულაციების ჩამონათვალი და ბმულები
2013-04-17
|
| |
 პროდუქტი ნორმებს აკმაყოფილებს
2016-01-11
|
| |
 სამივე კარაქი რძის ცხიმზეა დამზადებული
2016-11-22
|
| |
 რამდენად სანდოა მსოფლიო ბრენდების პროდუქცია?
2017-10-03
|
| |
![]() სასმელი წყალი სუფთაა
2012-11-19
|
| |
 პროდუქტი ნამდვილი კარაქია
2016-02-09
|
| |
 "არაჟანი" მილკო სახამებელზეა დამზადებული
2015-06-29
|
| |
 სოფლის ნობათის და სამგორის კარაქი ნამდვილი კარაქია
2014-03-19
|
| |
 "მარშეს" და "ლიდერფუდის" ძეხვეულში აღმოჩნდა სოიოს ცილა, თუმცა ეტიკეტზე ეს
2015-08-26
|
| |
 პროდუქტის შემოწმებული პარამეტრები ნორმაშია
2018-06-04
|
| |
 შემოწმდა ნაყინი "გურჯაანის" საოჯახო და ჭიქის ნაყინები. შედეგები ერთმანეთისგან განსხვავებულია.
2014-07-09
|
| |
 მომხარებლის საჩივარი დადასტურდა -"ნუგეშის" ხაჭოზე შეფუთვიდან გადასული საღებავი
2014-01-28
|
| |
 პროდუქტი რძის ცხიმს პრაქტიკულად არ შეიცავს
2014-12-05
|
| |
 ლაბორატორიულად შემოწმდა მაღაზია "ფრესკო"-ში გასაყიდი ერთერთი შაშხი. პროდუქტში შემოწმებული ყველა
2013-11-27
|
| |
 ჩვენი მორიგი გამარჯვება სასამართლოში
2017-12-26
|
| |
 პროდუქტის ეტიკეტზე შენახვის ორი, განსხვავებული ვადაა მითითებული
2018-09-25
|
| |
![]() ორი ლაბორატორიის დასკვნით გურჯაანის და იოლის ნაყინები დაბინძურებულია
2012-12-13
|
| |
 შაურმა "პანეტერიიდან" მიკრობიოლოგიურად დაბინძურებული აღმოჩნდა
2013-06-07
|
| |
 დარღვევა არ გამოვლინდა
2019-02-18
|
| |
 პროდუქტი კარაქი არ არის
2015-04-27
|
| |
 პროდუქტს ორი ერთმანეთისგან განსხვავებული ეტიკეტი აქვს
2017-02-07
|
| |
 შაურმა მიკრობიოლოგიურად დაბინძურებული აღმოჩნდა
2014-05-13
|
| |
 შემოწმებული სამი პროდუქტიდან მხოლოდ ერთი აღმოჩნდა კარაქი
2017-02-28
|
| |
 პროდუქტში რძის ცხიმის შემცველობა ნორმაშია.
2014-05-23
|
| |
 პროდუქტის ორგანოლეპტიკური პარამეტრები ნორმაშია, მაგრამ, სავარაუდოდ, ყველი არ არის
2017-11-07
|
| |
 ნამცხვარში "შუ" კოლიფორმები აღმოჩნდა
2015-03-06
|
| |
![]() ცხრა შემოწმებული ნაყინიდან ხუთი დაბინძურებულია სუფთა იყო
2012-12-14
|
| |
![]() სურსათის ეროვნული სააგენტო კვლავ არ ახდენს მოსახლეობის დროულ ინფორმირებას ბაზარზე
2017-10-19
|
| |
 მაწონი, იოგურტი, კეფირი, არაჟანი, ხაჭო რძემჟავა პროდუქტებია
2012-02-14
|
| |
 მიკრობიოლოგიური პარამეტრები ნორმაშია
2015-03-31
|
| |
 სულგუნის საერთო ცხიმში რძის ცხიმის შემცველობა 99,4% აღმოჩნდა
2015-07-10
|
| |
 პროდუქტი მიკრობიოლოგიურ მოთხოვნებს არ აკმაყოფილებს.
2014-04-10
|
| |
 პროდუქტში რძის ცხიმი 98.7%-ია
2016-04-27
|
| |
![]() ნაყინი ვადაგასული და დაბინძურებული აღმოჩნდა
2013-05-17
|
| |
 "არაჟანი სვანური" მცენარეული ცხიმს შეიცავს
2015-02-23
|
| |
 ტრანსცხიმების შემცველობა ზოგ პროდუქტში ძალზე მაღალია
2015-07-13
|
| |
 სურსათის ეროვნული სააგენტოს ცნობით პროდუქტის მიკრობიოლოგიური მაჩვენებლები ნორმაშია.
2014-06-26
|
| |
 ევროკავშირში რძის პროდუქტის დასახელებით მხოლოდ ნამდვილი რძისგან დამზადებული პროდუქტები შეიძლება
2014-06-23
|
|
|
 |
|
 |
|