
|
სულ ნიუსები: 20
2015 წლის 18 მარტს, მომხმარებელმა დაგვირეკა სურსათის ცხელ ხაზზე და გვთხოვა ჩიქოვანის 24 ნომრის მიმდებარე ტერტიტორიაზზე, არსებული ორსართულიან შენობაში გასაყიდი ხინკლის და პელმენის შემოწმება, რომლებსაც ადგილზევე ამზადებენ. მომხმარებლის განმარტებით მისი დაინტერესება ამ ნახევარფაბრიკატების შემოწმებით სურსათის ეროვნული სააგენტოს მიერ ბოლო პერიოდში გავრცელებულმა ინფორმაციამ გამოიწვია, რომელიც რამდენიმე ფირმის ხინკალსა და პელმენში აღმოჩენილი მავნე მიკროორგანიზმების აღმოჩენის ფაქტს ეხება.
2015 წლის 19 მარტს, მივედით ჩიქოვანის ქუჩა 24ბ-ში მდებარე შპს "ხევსურეთი 2014" საწარმოში და შევიძინეთ მათი წარმოებული გაყინული და დაფასოებული ხინკალი "ხევსურული". პროდუქტი თავისივე შეფუთვიანად მოთავსდა სტერილურ პოლიეთილენის პარკში და ჩაბარდა ლაბორატორიას ანალიზისათვის.

ლაბორატორიიდან მიღებული პასუხის მიხედვით ანალიზს დარღვევა არ გამოუვლენია.
| |
print version
16:18:05 2015-03-30
|
|


 |
|
 |
|
| |
 მუყაოს შეფუთვაში მოთავსებული "ირანული მარილი" გაყიდვაში ვერ ვნახეთ. შემოწმდა უკრაინული
2013-12-27
|
| |
![]() შემოწმდა სოსისებში სახამებლის, ჟელატინის და სოიოს ცილის შემცველობა
2012-08-20
|
| |
 ნიტრატებისა და პესტიციდების შემცველობა ნორმაშია. ეს არ არის ბიო-პროდუქტი.
2015-06-09
|
| |
 შემოუერთდით ჩვენს კამპანიას ხორცში ტყვიის შემცველობის შესამოწმებლად
2017-10-18
|
| |
 შემოწმდა პესტიციდები, ნიტრატები, მძიმე მეტალები. ყველაფერი ნორმაშია
2015-08-16
|
| |
 მძიმე მეტალების შემცველობა ნორმაშია. ნიტრატები ნორმაზე მაღალია.
2015-03-11
|
| |
 პროდუქტში შემოწმებული ყველა პარამეტრი ნორმაშია
2015-04-21
|
| |
 შემოწმებული პარამეტრები ნორმაშია
2015-07-21
|
| |
 მიკრობიოლოგიური მახასიათებლები ნორმაშია
2014-11-04
|
| |
 აფლატოქსინების შემცველობა იმპორტულ თხილებსა და ჩირში ნორმის ფარგლებშია
2015-01-09
|
| |
 პროდუქტის მიკრობიოლოგიური და ორგანოლეპტიკური პარამეტრები ნორმაშია
2015-03-05
|
| |
![]() სურსათის ეროვნულმა სააგენტომ ინფორმაციის გავრცელების პრაქტიკა შესაბამისობაში უნდა მოიყვანოს საქართველოს
2017-07-13
|
| |
 შაურმა მიკრობიოლოგიურად დაბინძურებული აღმოჩნდა
2014-05-13
|
| |
 ქართული წარმოების 6 ტიპის თხილში აფლატოქსინი არ არის
2014-12-15
|
| |
 ლაბორატორიულად შემოწმდა მაღაზია "ფრესკო"-ში გასაყიდი ერთერთი შაშხი. პროდუქტში შემოწმებული ყველა
2013-11-27
|
| |
 პროდუქტებს სიძველის გემო და, სავარაუდოდ, ნავთობპროდუქტების არომატი აღენიშნებათ
2017-07-04
|
| |
 შაურმა "პანეტერიიდან" მიკრობიოლოგიურად დაბინძურებული აღმოჩნდა
2013-06-07
|
| |
 მიკრობიოლოგიური პარამეტრები ნორმაშია
2015-03-23
|
| |
 მიკრობიოლოგიური პარამეტრები ნორმაშია
2015-03-30
|
| |
 კარტოფილის პელმენი "დარიალი" კოლიფორმებით დაბინძურებული აღმოჩნდა
2014-08-18
|
| |
 ნიტრატები ნორმაშია
2013-04-19
|
| |
 მარწყვში და ბანანში ნიტრატები ნორმაშია
2013-05-07
|
| |
 ოთხივე მარილის ხარისხობრივი და უვნებლობის პარამეტრები ნორმაშია.
2014-02-04
|
| |
 მომხარებლის საჩივარი დადასტურდა -"ნუგეშის" ხაჭოზე შეფუთვიდან გადასული საღებავი
2014-01-28
|
| |
 გატარებული ხორცი იდეალური გარემოა მიკრობების განვითარებისათვის
2012-07-06
|
| |
 ხელისუფლების მიერ გატარებული ღონისძიებები
2018-10-25
|
| |
 პროდუქტების მახასიათებლები ნორმაშია
2015-03-06
|
| |
 ქათმის ეტიკეტზე არ არის მითითებული მწარმოებელი ქვეყანა, რაც საქართველოს კანონმდებლობის
2014-05-21
|
| |
 პროდუქტი ლაბორატორიულად შემოწმდა
2017-08-01
|
| |
 ცხოველური წარმოშობის სურსათის უვნებლად მომზადებას განსაკუთრებული ჰიგიენა სჭირდება
2013-10-05
|
| |
 მოერიდეთ დიდი ოდენობით ხორცის კონსერვის ჭამას
2011-10-04
|
| |
 უცხოულ მიწის თხილში ობის ტოქსინები აღმოჩნდა
2015-03-10
|
| |
 ყველა შემოწმებული პარამეტრი ნორმაშია
2015-04-06
|
| |
 გირჩევთ აირჩიოთ ახალგაზრდა ფრინველი
2011-12-15
|
| |
 პროდუქტი გაფუჭებული არ არის
2015-07-24
|
| |
 პროდუქტის მიკრობიოლოგიური პარამეტრები ნორმაშია
2014-10-21
|
| |
 პროდუქტში მიკრობიოლოგიური დაბინძურება აღმოჩნდა
2015-04-27
|
| |
 ჭარხლის ფოთოლში ნიტრატების შემცველობა ნორმას აჭარბებს
2013-05-23
|
| |
 შემოწმებული ექვსი შეფუთვიდან ერთში აღმოჩნდა აფლატოქსინი
2015-03-30
|
| |
 შებოლილ-დამარილებული პროდუქტები ყოველდღიური მოხმარებისას საზიანოა
2012-01-10
|
| |
 პროდუქტის ორგანოლეპტიკური მახასიათებლები ნორმაშია
2015-03-24
|
| |
 ნიტრატები ნორმის ფარგლებშია
2012-09-10
|
| |
 13 შემოწმებული პროდუქტიდან, ტყვიის გადაჭარბებული ოდენობა 1 პროდუქტში აღმოჩნდა
2017-10-19
|
| |
 შეგიძლიათ გაეცნოთ თქვენთვის საინტერესო საწარმოებისა და პროდუქტების შემოწმების შედეგებს
2018-11-29
|
| |
 ქართული ლაბორატორიის დასკვნა ლატვიის ლაბორატორიამ არ დაადასტურა
2016-03-15
|
| |
 პრობლემებად რჩება სურსათის დაბინძურება ვეტერინარული პრეპარატების ნარჩენებითა და ჰიგიენის ნორმების
2018-02-20
|
| |
 როგორ ვიცნოთ საღი ხორცი
2012-10-09
|
| |
 ნიტრატები ნორმის ფარგლებშია
2014-02-24
|
| |
 ცხენისა და ვირის ხორცის შემცველობა არ გამოვლენილა
2018-06-18
|
| |
 პროდუქტი უსაფრთხოა და უცხო გემო არ აქვს
2015-08-11
|
| |
 პროდუქტს ჰქონდა მძაღე სუნი
2015-05-25
|
| |
 ნიტრატები ნორმის ფარგლებშია
2012-12-12
|
| |
 ევროპაში აკრძალული საკვებდანამატები
2014-06-09
|
| |
 პროდუქტი დაბინძურებულია კოლიბაქტერიებით
2016-04-27
|
| |
 ძეხვის ღაჟღაჟა ვარდისფერი შეფერილობა საღებავებზე მიანიშნებს
2011-10-23
|
| |
 მიკრობიოლოგიური პარამეტრები ნორმაშია
2015-03-31
|
| |
![]() სამინისტროსაგან მოვითხოვთ უზრუნველყოს, რომ სურსათის ეროვნულმა სააგენტომ მოსახლეობას დროული და
2018-02-19
|
| |
 წყალში მაგნიუმი ნორმაშია
2012-06-19
|
| |
 ტრანსცხიმების შემცველობა ზოგ პროდუქტში ძალზე მაღალია
2015-07-13
|
| |
 ქათამი საღია. წარმოების თარიღი მითითებული არ აქვს
2014-12-16
|
| |
![]() პროდუქტის მაჩვენებლები ნორმაშია
2012-10-12
|
| |
 ყველი დაბინძურებულია კოლიფორმებით
2015-05-25
|
| |
 დარღვევა არ გამოვლინდა
2019-02-18
|
| |
![]() საქართველოში არსებული პრობლემები.
წერილი გარემოს დაცვისა და სოფლის მეურნეობის მინისტრს
2018-08-02
|
| |
![]() სურსათის ეროვნულ სააგენტოს უჭირს სურსათის დაბინძურების მიზეზების გამოვლენა
2018-02-06
|
| |
 მიკრობიოლოგიური დაბინძურება არ აღმოჩნდა
2015-08-12
|
| |
 ზოგიერთი ობი საშიშ შხამს შეიცავს
2014-11-30
|
| |
![]() სურსათის ეროვნული სააგენტო კვლავ არ ახდენს მოსახლეობის დროულ ინფორმირებას ბაზარზე
2017-10-19
|
| |
 სურსათის ეროვნულმა სააგენტომ დარღვევა ვერ აღმოაჩინა
2016-03-28
|
| |
 პროდუქტში მწერებია
2015-10-22
|
| |
 სერვილადი მაღაზია "ფურშეტიდან" დაძველებული არ აღმოჩნდა
2014-04-14
|
| |
![]() შაურმა დაბინძურებულია კოლიბაქტერიებით
2013-04-11
|
| |
 პროდუქტის მიკრობიოლოგიური პარამეტრები ნორმაშია
2014-10-20
|
| |
 ზოგიერთ სპრედში ტრანსცხიმების მაღალი შემცველობა აღმოჩნდა
2015-05-29
|
| |
 ნახეთ თქვენთვის საინტერესო საწარმოებისა (მათ შორის, საბავშვო ბაღების, კვების ობიექტებისა
2019-02-08
|
| |
 რისგან შეიძლება მომზადდეს ფარში და როგორი უნდა იყოს მისი შემცველობა?
2014-06-18
|
| |
 შემოწმდა „სადიას“ ფირმის სამი დასახელების ქათმის პროდუქტი. დარღვევა არ აღმოჩნდა.
2017-04-12
|
| |
 პანგასიუსის ფილეში დაბინძურება არ აღმოჩნდა
2015-01-09
|
| |
![]() საქართველოში სათანადოდ არ ხდება სურსათის გზით ადამიანის ჯანმრთელობის დაზიანების დანაშაულთან
2018-11-13
|
| |
 ათივე ნიმუშში ტყვიის შემცველობა დასაშვებ ნორმაზე დაბალია
2017-12-12
|
| |
 კოტლეტი დაბინძურებულია კოლიფორმებით
2015-12-11
|
| |
 მდგომარეობა, როდესაც ორგანიზმი არ ექვემდებარება ანტიბიოტიკებით მკურნალობას.
2018-10-04
|
| |
![]() სტრატეგიული კვლევებისა და განვითარების ცენტრის მოწოდება სურსათის ეროვნულ სააგენტოს
2017-07-11
|
| |
 პროდუქტი საშიშ ბაქტერიებს არ შეიცავს
2014-01-14
|
| |
 სურსათის ეროვნული სააგენტოს მიერ ჩატარებული კვლევების დეტალური შედეგები
2017-07-25
|
| |
 საშაურმე რეგისტრირებული არ იყო სურსათის ბიზნეს-ოპერატორად და დაჯარიმდა
2014-06-26
|
| |
 შემოწმებული პარამეტრები ნორმაშია
2015-09-22
|
|
|
 |
|
 |
|